O OBITELJI
Zajedno stvaramo 

nevjerojatne stvari.
Vjerujemo da bi vaše putovanje moglo i trebalo imati pozitivan utjecaj na lokalne zajednice.
Ovu filozofiju primjenjujemo na sve aspekte naše organizacije, s ciljem stvaranja korisnog poslovanja sa socijalnim i ekološkim utjecajem.
Obiteljski posao

Radimo kao obitelj, zajedno

Poslom je angažirana cijela obitelj Šabalja, otac Ivan sa suprugom, kćer Margaret, sinovi Nenad i Danijel s obiteljima. Surađujemo kako bismo svim gostima pružili vrhunsko iskustvo. Pored prekrasne prirode i mora koje okružuju ovu kuću, volimo preporučiti i dobar obrok koji možete pronaći na nekoliko mjesta. Prvo je na samo nekoliko koraka od restorana istoimenog hotela Villa Margaret, dok se konoba Bracera nalazi u središtu Malinske. Oba Gourmet objekta svakodnevno se opskrbljuju svježe ulovljenom ribom iz naših mreža i povrćem iz lokalnog uzgoja, našeg vrta. Preko puta konobe nalazi se Bracera Coffe and Wine Bar, koji nudi jedinstvene napitke od kave, odabrana vina, koktele, peciva, kolače i ostale slastice.

 

Želimo vam ugodan boravak!
  • GOSTI: 10

  • VELIČINA KUĆE: 240 M2

  • BAZEN: VANJSKI

  • BLIZINA PLAŽE

  • VEZ ZA BRODOVE: PORAT

Hotel Villa Margaret


Smješten u malom mjestu Porat na otoku Krku, samo 20 metara od plaže i 3 km od Malinske, nudi dobro opremljene sobe i apartmane s vlastitim balkonima. Posebnost ovog malog obiteljskog hotela, osim ljubaznog i ljubaznog osoblja, je mediteranska i domaća kuhinja, poslastice pripremljene sa sastojcima uzgojenim u vlastitom vrtu i maslinicima.

Konoba Bracera


Vrhunska i prepoznatljiva ponuda mediteranske kuhinje s naglaskom na domaću ribu i morske delicije s našeg mora, naših mreža. U konobi uvijek možete osjetiti dah mora, miris domaćeg maslinovog ulja i suhih smokava, pršuta i sira. Filozofija života i duše Mediterana kakva je nekad bila.

Bracera Coffee & Wine Bar


Featuring unique coffee drinks, select wines, cocktails, pastries, small plates & sweets. There is something special about a good cup of coffee, especially when you enjoy your surroundings as well. Oh, do not want to forget Freshly Squeezed Juices! We make cakes and bakes for festive occasions to order. Feel free to contact us.

Klik na ikonu logotipa za video
 

Pružamo uvid u kulise kako funkcioniraju naši restorani i barovi.

Pogledajte gdje se sije i sadi vrt, gdje lovimo ribe, bacamo mreže te kako funskcionira cijela obitelj i stalni tim.
  • Text Hover

Ribolov u prelijepoj Hrvatskoj
 - Villa Margaret Hotel / Video
  • Text Hover

Od vrta do restorana / Video
Zajedno radimo na tome da svim gostima 
pružimo vrhunsko.
  • Text Hover

Prekrasan izbor vrhunskih vina i slastica 
iznimne kvalitete.